Thursday, April 7, 2016

Ya Allah..2014 last??Sekarang dah 2016 kot!

Lama sangat dah blog ni terbiar.. Tuan die tak bertanggungjawab sungguh..😹

Hahaha..bukan macam tu..macam-macam kekangan yang menyebabkan blog ni usang.. Agak2 dah 2 tahun hilang khabar dah berhantu agaknya..😝😝

Last update qaliff umur setahun..baru belajar pergi sekolah..sekarang..dah tiga tahun..jadi abg besar dah kat sekolah..😹😹

Yang mummy die dah makin besar(size).. Entah bila nak kurus tak tahu la..
Sebab lama sangat dah tinggal,macam org baru je rasa.. Nak cerita panjang sangt..sampai tahun dpn cerita tak abis..takpa slow2..✌

Okla nanti kita story mory lagikk..daaaaa...


Nota bontot: anggap ni post pertama dan marila kita berharap penulis rajin mnjenguk dan membebel dengan lebih gigih lagi untuk menebus waktu yang panjanggggg blog ni terbiar(sila baca macam gaya penceramah).. Ha,xsesuai??..nampak sgt skill karangan dah berkurang..sedeyy la ko ni pempuan...

No comments:

Post a Comment