Monday, May 21, 2012

HAPPY!SAD!...DER,ITU LA IDUP..

yeaaa....weekend yang pnuh ngn aktiviti bersama adik2..


taniah kpd adik I yang konvo pada 20 MAY..akhirnya..=)..semoga hidupmu sentiasa diberkati dan berjaya dalam kerjaya..and jgn lupa..be a good muslim..I LOVE U DIK!!


aktiviti ujg minggu diabiskan ngn mandi manda di air terjun n pantai..terbaiklaaaa..ilang la boring..tp..ahli forum xcukup..kalaula ahli forum yang berada jauh itu ada bersama..alangkah bestnya..tp apakan daya..final is just around the corner la syg..next time,kita berjimba-jimba ok..wlaupon ep..ermmmm..ade gak pkare yang wat kami sdey and bfikir tanpa henti..


WAHAI MANUSIA-MANUSIA DURJANA DILUAR SANA,INGATLAH..BALASAN ALLAH ITU PASTI!!!!SEMOGA KORANG MENDAPAT HABUAN YANG SETIMPAL..DAMN!


lpas ni idup dilalui seprti biasa and moment2 ep ni,semoga ia kekal di bawah kuasa ALLAH..


tp....abah masuk wad balik..sesak nafas and now kat icu..pdhal bru je last week kua wad..hmmmmm..i decided to take care of him here...in my house with my way as long as he can BARELY ABLE TO BREATH..........(sila rjuk entry lpas tok ayt yang selanjutnya)..


sajak untuk abah..

abah...
alangkah bagus kalau abah dpt menjaga diri abah..
alangkah bagus kalau abah xdegil dan dgr ckp doktor..
abah..
kami bkn marah abh sakit..
kami bkn marah dengan semua penyakit yang abah tanggung..
kami mahu yang terbaik untuk abah..
bila abah sakit,kami terseksa..
kami mahu abah sihat...
jadi,abah akan lebih gembira dan xsengsara..
abah..
kami hanya ada abah..
kami sayang abah..kalaula lpas ni abah sihat semula..
abah tolong jaga diri and dgr ckap doktor ye bah..
kami akan lebih pantau abah..
lebih serius..
bkn untuk seksa abah..
tp untuk pastikan abah bernafas dgn ria..
abah..
semangat abah memang kuat!
Ya ALLAH..
kalau idup terbaik buat abah,jgnla kau tmbah derita dia..
kalau mati terbaik buatnya,tabahkan hati2 kami semua..


sajak buat adik-adikku yang jauh di mata tetapi sentiasa di hati..

adikku..
bia apa pun terjadi..
ingtlah..
kita wajib bersama-sama mengharunginya..
kerana kita wahai adikku..
hanya ada sesama kita..
manusia durjana itu hanya fikirkan hal dunia semata..
kita teraniaya tidak mengapa dik..
ingt tak?
doa org teraniaya kan pling dkt dgn ALLAH..
kita doa sama ye dik..
tidak mengapalah kita xberharta..
jnji kasih syg kita bertambah erat dan kita saling berpaut..
itukan lebih baik..
I LOVE U VERY MUCH LAH!!!
harta boleh di cari..
kasih syg yang suci sukar dicari gnti..kn?
GO TO HELL LA PADA YANG BERKENAAN..
SELAMAT JALAN!



2 comments:

  1. Sape yg berkenaan itew? (baca bersi menyibuk!!!) sabar ye nisa.. Allah always with u

    ReplyDelete
  2. yes..ALLAH IS THE GREATEST!!!TQ SIS..

    ReplyDelete